Kategorier
Information

Gyrating Vibrator - Lila Metallic

149:-
Ord. pris 429:-
Från 6 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010114

Med sin motor i toppen är detta en perfekt vibrator för att stimulera klitoris och göra allt för att du ska få en njutningsfull stund om och om igen..

Detta är det senaste tillskottet från ToyJoy med sin nya serie Gyrating som är speciellt framtagen för dig som är ute efter snygg design samtidigt som du vill ha riktigt kraftiga vibrationer för att få en optimal upplevelse vid orgasm. Den ger ifrån sig grova vibarationer i stället för små ettriga som många andra stavar gör.

Det är en fullstor hård vibrator som har ett silkeslent yttre och som med sin släta raka yta är perfekt för dig som vill prova den inuti - antingen vaginalt eller analt. Och med sin vibrator i toppen är den fullständigt perfekt för att stimulera klitoris till nya höjder. 

Vibratorns tryckkänsliga kontroll gör att du enkelt kan byta mellan de olika programmen och välja det som för tillfället känns bäst för att du ska kunna njuta ohämmat och vara säker på att nå klimax.

Superläcker design med rundade former helt utan kanter. 

Du styr enkelt vibratorn med en knapp i slutet på staven och kan välja mellan 7 sköna program med vibrationer, pulseringar och vibrationer som eskalerar.

Allting med denna vibrator är väl genomtänkt och att den till råga på allt är helt vattentät gör den lätt att göra ren och perfekt att ha med i duschen/badet!

Drivs av: 2st AA-batterier

Längd: 17,5 cm

Diameter: 2,5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan