Kategorier
Information

LUZ Exclusive Lovelight - Luminate - Svart

499:-
Från 21 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010296

LUZ Lovelight - information

LUZ är en helt ny serie lyxleksaker från ToyJoy med fokus på kvalitet, exklusivitet och LED ljus. Alla leksaker i serien med samma höga känsla av exlusivitet och smart innovaton. Produkterna är alla tillverkade i sammetslent medicinskt silikon som glider lätt och känns skönt mot huden. Rundade mjuka former helt utan vassa kanter eller störande detaljer. Designade med antingen svart eller lila silikon samt guldfärgade detaljer så som av och på knappar. Alla produkter är dessutom uppladdningsbara så att du aldrig behöver tänka på trötta batterier. Som det inte vore nog är dessa även vattentäta för sköna stunder i bad eller dusch och dessutom mycket tysta. 

Det som gör dessa leksaker än mer innovativa är inspelet av vackert ljus. På varje leksak sitter en bred guldkant som när leksaken är avstängd ser ut som en exklusiv detalj. Men när du startar leksaken förvandlas hela denna detalj till en belyst detalj som inte bara är vacker att titta på - den informerar dig om vilken styrka eller program du valt på hastigheten. Är ingen hastighet vald pendlar den mellan allla vackra färger i ett ljusspel. Så t.ex. kan du eller din partner lära sig att börja med turkost ljus, för att sedan gå över till gult och slutligen låta dig komma skönt med grönt sken. När du hittat dina favoriter är det lätt för både dig och din partner att alltid hitta rätt!

LUMIANTE

En ergonomiskt smart formad vibrator som följer kvinnans former. Svagt böjd topp gör att du kan använda den direkt mot klitoris när du håller den i handen eller för att stimulera och pressa mot g-punten om du har den på insidan. Stark motor placerad nästan längst ut i toppen gör denna stav perfeket för alla typer av stimulering och men en riktig favorit för att smeka kring och på klitoris. 

Mått

Längd: 17 cm 

Diameter 3,5 cm på bredaste stället

Levereras i fin diskret ask perfekt som present till din käraste!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan