Kategorier
Information

Wanachi Body Recharger - Svart

599:-
Ord. pris 1 190:-
Från 25 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD3039-23

Är du ute efter en upplevelse utöver det vanliga med en oförglömlig orgasm som bonus? En skön stund helt själv eller kanske tillsammans med din partner? Denna massagestav passar för alla tillfällen och fungerar lika bra för intim massage som för vanlig massage på andra delar av kroppen!

Hela denna massagestav är tillverkad i silkeslen mjuk silikon som verkligen ger en otroligt skön känsla! Denna kraftfulla massagestav är designad för att massera hela kroppen - så vare sig det är besvärande muskelknutor eller dina känsliga, erogena zoner kommer du få en oförglömligt skön massagestund.

Wanachi Body Recharger är den första massagestaven i Wanachi-sortimentet som har ett mjukt flexibelt huvud - som träffar helt rätt punkt varje gång även om den normalt sett är svåråtkomlig - och som är helt är tillverkat av silikon och har en kraftfull motor. Den är lika perfekt att använda hemma som på resan då den är sladdfri och drivs av uppladdningsbara batterier. Du laddar den enkelt via medföljande USB-kabel.

Du kan enkelt styra massagestaven med de två lättåtkomliga knapparna och kan välja mellan tio tysta vibrationsprogram - välj mellan tre olika hastigheter eller sju härligt pulserande program.

Staven är stänktålig (dock ej helt vattentät). 

Färg: Svart

Materal: Silikon

Total längd: 22,2 cm

Diameter på huvud: 4,2 cm

Batteri: Uppladdningsbar. USB laddkabel medföljer. Laddning tar 80 min och batteriet håller 60 minuter på en full laddning.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan