Kategorier
Information

Golden Megawand Rechargeable

679:-
Från 28 kr/månad
Antal:
Art.nr: 6071786

Denna superlyxiga skapelse från Dorcel kommer att ta dig till sjunde himlen med en orgasm som heter duga. Är du trött på små ettriga stavar så ska du börja använda en riktig wand!

Fullstor wand i vacker guldfärg perfekt för dig som vill ha grova, sköna vibrationer som verkligen känns! Mycket kraftfull motor i toppen som samtidigt känns sammetslen mot huden. Med sin rundade form ligger denna perfekt i handen och kommer åt just där det känns som bäst. Början gärna med att massera rygg och axlar för att sedan gå ner mot blygdläppar och klitoris. För honom är ett tips att använda den mot undersida ollon samt mot undersidan av pungen. 

Välj mellan inte mindre än 20 olika vibrationsmönster/program och 8 olika intensiteter. Denna stav har ett mjukt och följsamt huvud som följer kroppens from och överför intensiva vibrationer till där det känns allra skönast. 

Som det inte vore nog är denna wand helt sladdlös och uppladdningsbar. Glöm trötta batterier och trassliga sladdar, ladda den i ett vanligt USB-uttag och du har många timmars njutning att unna dig!

Du kan enkelt styra massagestaven med de tre lättåtkomliga knapparna på staven. 

Staven är vattentålig för enkel rengöring.

Levereras i lyxig svart ask som är perfekt att även ge bort till din käresta!

Färg: Guld

Total längd: 29,5 cm

Diameter på huvud: 4,5 cm

Batteri: Uppladdningsbar. USB laddkabel medföljer. Upp till 3 timmar drifttid på en laddning!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan