Kategorier
Information

Doxy Original Massage Wand - Vit

879:-
Ord. pris 1 490:-
Från 37 kr/månad
Antal:
Art.nr: DOXY-WHT

The Doxy Massager är världens mest kraftfulla massageapparat och den enda massageapparaten som har en kontrollerad pulsinställning. En stav för dig som verkligen vill ha starka vibrationer som känns. Denna stav drivs via nätadapter och tröttnar alldrig. Glöm batterier som tar slut - Doxy bara levererar precis så läng du vill. Med en vibration på 9000 varv per minut får du kraftfiga djupgående vibrationer som kommer att reta dig till orgasm om och om igen! Detta är en lyxstav för dig som verkligen vill ha kraftiga vibrationer och inte små ettriga. 

Den är designad, konstruerad och monterad i Doxys egna fabrik i staden Cornwall i England. Doxy Massager är Storbritanniens efterlängtade svar på den omåttligt populära Hitachi Magic Wand.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinsk silikon. Tre stora och lättmanövrerade knappar mitt på staven gör att du reglerar hastigheten precis som du vill. 

Doxy är den enda massageapparaten på marknaden med en kontrollerad pulsinställning. Med Doxy Massager hittar du snabbt vad som fungerar bäst för dig, därför är Doxy idealisk för kvinnor och par som vill utforska olika nivåer av upphetsning.

Denna apparat kommer med EU kontakt för att passa svenska uttag men kan med adapter användas var som helst i världen.

ängd: 34,5 cm

Diameter: 7 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan