Kategorier
Information

Romance Kit - Presentset

299:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 12902

Vill du ge bort en unik och sexig gåva till din partner men vet inte riktigt vad du ska hitta på? Glöm blommor och choklad, detta set är betydligt bättre!

Oavsett om det är födelsedag, en gåva på en romantisk weekend, Alla hjärtans dag eller julklapp så fungerar detta Romance Kit. 

I en ask hittar du fyra olika saker som gör att er natt tillsammans blir lite extra trevlig. 

  • Inte mindre än 100 rosenblad i siden som du kan sprida ut på t.ex. sängen för en fantastisk romantisk stämning
  • Ett hjärtformat ljus med underbar jordgubbsdoft som dessutom är berikat med phermoner vilket gör att lusten ökar. Som det inte vore nog så smälter ljuset och förvandlas till en väldoftande massageolja som du kan använda för att massera din partner. Börja lätt med trötta axalar och jobba dig neråt till hans eller hennes allra heligaste..
  • Efter detta kan ni leka med de tre medföljande tärningarna. En talar om vad som skall göras, en talar om vart det ska ske och den sista talar om på vilken kroppsdel det skall utföras. Kul och spännande sätt att få er att prova nya upphetsande lekar.
  • Till sist kan hon få njuta av sköna orgasmer med hjälp av den medföljande vibratorn. Den har helt steglös vibrationskontroll och är även denna vacker röd med glitter i. Helt vattentät så att ni även kan leka i t.ex. duschen eller badet. 

Detta är helt enkelt en perfekt romantisk gåva till din partner!

Vibrator drivs av: 1st AA batteri - ingår ej

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan