Kategorier
Information

Lovemate Magic Wand - Uppladdningsbar!

699:-
Ord. pris 990:-
Från 29 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER10170BLK

Det här är en härlig Lovemate som bara vill ge dig det bästa!

Detta är en uppdaterad variant av den klassiska och så otroligt populära "Wanden" dvs den klassiska vibratorn som du säkert sett i många vuxenfilmer och inte minst TV-serier världen över.

Är du en av dem som kräver rejäla vibbar och inget litet surr för att komma skönt är detta helt rätt produkt för dig!

Produkten togs ursprungligen fram för att massera ömma axlar, skulderblad och ryggar - men snart upptäcktes att den dessutom fungerade extremt bra för intim stimulans.

Detta är helt enkelt en extremt skön klitorisvibrator som är till för dig som njuter extra av rejäla vibratorer!

Den inbyggda vibratorn i toppen på staven ger ifrån sig otroligt starka och kraftiga vibrationer. Staven är dessutom mycket tystare än många av dess föregångare - och stavens huvud är helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! Allt styrs enkelt genom knapparna på mitten av staven där du även hittar möjligheten att välja mellan de olika varianterna på program. Välj t.ex. pulserande, eller stegrande vibrationer som kan reta dig till orgasm på ett ögonblick. Det finns inte mindre än 20 olika frekvenser av vibrationer och 8 hastigheter för dessa.

Till skillnad från många andra liknande stavar behöver denna inte anslutas till vägguttaget för att fungera utan laddas enkelt via USB i dator eller vägg. Den tar endast 3 timmar att ladda fullt och ansluts enkelt via uttaget i botten på staven.

Du har en mycket kratfull stav som dessutom är helt sladdlös och håller hela 180 minuter - det vill säga du kan få rejält många orgasmer på bara en enda laddning!

Gillar du starka, kraftiga vibrationer och vill ha en vibrator som varar länge - då är detta verkligen rätt stav för dig!

Längd: 35 cm

Diameter Huvud: 60 mm

Material: Medicinskt silikon samt ABS

Laddkabel samt förvaringspåse medföljer.

OBS! EJ vattentät.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan