Kategorier
Information

Pheromone Natural Twilight Intense Spray - Kvinna

129:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: 7339555057

Känner du till vår naturliga instinkt att hitta vår partner med hjälp av doft? Vill du öka din attraktionskraft?

Med hjälp av denna feromonparfym är detta möjligt! Feromoner är ett naturligt ämne som alla människor avger för att locka sexuella partners. Parfymen innehåller feromoner och kan hjälpa dig i jakten på en partner, eller piffa upp ditt nuvarande förhållande!

Feromonparfymen är mycket svagt doftsatt och går utmärkt att antingen använda ensam eller tillsammans med din vanliga parfym.

Parfymen finns i två utföranden med olika kemisk sammansättning, en för man och en för kvinna. Män bör använda parfymen för man och kvinnor den för kvinnor oavsett sexuell läggning.

Volym: 5 ml

Modell: Kvinna - Att använda av kvinnor

En bra förklaring i pressen - I nr 11-2002 skrev Femina:

Det är inte bara syn, hörsel och känsel som spelar roll när vi väljer partner. Nu visar vetenskapliga undersökningar att även doften har betydelse för partnervalet. Men det är doftsignaler så subtila att man inte kan känna dem. De kallas feromoner, och säljs nu till och med på flaska - för att öka attraktionskraften.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan