Kategorier
Information

Pussy Posse Roar - Vattentät Silikonvibrator

349:-
Ord. pris 449:-
Från 15 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010324

Pussy Posse Roar från välkända ToyJoy är en riktigt läcker knallrosa vibrator. Med ett skaft tillverkad helt i finaste silikon som glider lätt mot huden och som känns mjukt och skönt på insidan. 

En svagt böjd form gör att denna vibrator ligger perfekt i handen och gör att du kan komma åt och stimulera g-punkten. Den lämpar sig även för vaginal stimulas av slidmynningen och pga dess böjda form kommer du åt klitoris lätt samtidigt som du har sex eller leker med andra saker. 

Silikonet är mycket lent, är mycket praktiskt vid rengöring och tillsammans med glidmedel eller kroppsvätskor blir det ännu mer mjuk och följsam. Vibratorn är hård under silikonet, vilket tillsammans med stark motor ger väldigt starka vibrationer.

Kontrollen är enkel, då den endast har en knapp i formen av en stor lysande knapp vilken du kan stegra dig fram mellan de 7 olika vibrationsprogrammen. Knappen lyser vackert blått så att du även i mörkret kan styra din leksak. Lampan indikerar även valt program genom att blinka i takt med vald vibration.

Helt vattentät är den också vilket gör den lätt att göra ren och perfekt att ha med i duschen!

Drivs av: 2st AAA batteri

Längd: 21,5 cm

Diameter: 3,5 cm

Material: Tillverkad av premium silikon med en lyxig chrome detaljering.

Posse Roar har 3 pulserings funktioner, 1 eskalerande funktion och 3 vibrations hastigheter 

Lätt att starta med one touch-knapp - Börja med att trycka i knappen i 3 sekunder för att slå på eller av, ändra vibrationslägret för att trycka på knappen. 

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan