Kategorier
Information

Pussy Posse Growl - Vattentät Silikonrabbit

349:-
Ord. pris 499:-
Från 15 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010325

Pussy Posse Grown från välkända ToyJoy är en riktigt läcker knallrosa rabbit med dubbla motorer. Med ett skaft tillverkad helt i finaste silikon som glider lätt mot huden och som känns mjukt och skönt på insidan. 

En svagt böjd form gör att denna vibrator ligger perfekt i handen och gör att du kan komma åt och stimulera både g-punkten och klitoris samtidigt. Med två starka och tysta vibratorer får du intensiva vibrationer just där du vill ha dem som mest. En liten "rabbit" på utsidan inte större än en tumme träffar precis rätt mot klitoris och retar dig till orgasm. Den penetrerande delen är förhållandevis kort för så att du inte behöver föra in något allt för djupt för att klitorisretaren ska träffa precis rätt på utsidan.

Silikonet är mycket lent, är mycket praktiskt vid rengöring och tillsammans med glidmedel eller kroppsvätskor blir det ännu mer mjuk och följsam. Vibratorn är hård under silikonet, vilket tillsammans med stark motor ger väldigt starka vibrationer.

Kontrollen är enkel, då den endast har en knapp i formen av en stor lysande knapp vilken du kan stegra dig fram mellan de 7 olika vibrationsprogrammen. Knappen lyser vackert blått så att du även i mörkret kan styra din leksak. Lampan indikerar även valt program genom att blinka i takt med vald vibration. Båda delarna av staven vibrerar samtidigt vilket förstärker njutiningen.

Helt vattentät är den också vilket gör den lätt att göra ren och perfekt att ha med i duschen!

Drivs av: 2st AAA batteri

Längd: 21,5 cm

Diameter: 3,5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan