Kategorier
Information

Dream Toys - Remote Tri-Pleasurer

479:-
Ord. pris 599:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: 21546

Rykande färsk nyhet från lyxiga Dream Toys som lockar till massor av spännande lekar både i och utanför sovrummet!

En smart leksak som faktiskt består av flera delar och som kan användas på flera sätt. I grunden är det en trådlös mycket stark bullet-vibrator. Till denna medföljer det i sin tur ett silkeslent överdrag i from av en stimulator för alla tre njutnings-punkter. 

Denna silkeslena och släta vibrator passar perfekt i dina trosor för en skön och diskret stimulans. Det penisformade skaftet ger en naturlig känsla samtidigt som basen med dess utbuktning särar på blygdläpparna och riktar in sig på din klitoris. Som det inte vore nog finns en mini-penis anpassad för att stimulera den känsliga bakdelen. När den starka vibratorn i den stora penis-delen vibrerar sprider sig vibrationerna ut till klitoris-delen och även rumpan. Få känslan av maximal stimulans på alla tre känsliga punkter!

Som detta inte vore nog styrs allt helt trådlöst med den medföljande fjärrkontrollen och du har inte mindre än 9 olika program och hastigheter att välja mellan. 

Du kan även ta ut den lilla men MYCKET starka vibratorn ur silkonöverdraget och därefter använda på två sätt. Antingen lägger du vibratorn in den lilla fickan i valfria trosor och vips har du ett par vibrerande trosor. Du kan även leka med vibratorn i sovrummet med eller utan fjärrkontroll. 

Lämna kontrollen till din partner (om du vågar), eller styr din egen njuting hemma eller t.ex. på stan eller vid ett restaurangbesök! Du kan också välja att styra vibrationerna med knappen på vibratorn om du t.ex. vill använda den i sovrummet för skön njutning. 

Vibratorn är uppladdningsbar och laddas med medföljade USB-kabel som du enkelt ansluter till en dator eller med din mobilladdare.

Fjärrkontrollen drivs av: 1st CR2032 batteri

Bullet vibrator längd: 7 cm

Total längd: 10 cm. Penetrerande längd: 8 cm 

Diameter: Ø 2,5-3,2 cm 

Material: Silikon, ABS

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan