Eclipse Ultra 7 Rabbitronic - Bäst I Expressens Test

  • Produktnummer: D50133
  • Ord. pris 599 kr
  • 399 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic - Bäst I Expressens Test

Full pott i Expressens sexleksakstest för kvinnor och en riktig kundfavorit. Hos Box2You som vanligt till nätets bästa pris!

Eclipse är en vibrator med sju olika vibrationstyper. Teknologin är den bästa på marknaden och du garanteras en unik njutningsfull upplevelse.

Fem rader med sex lustpärlor på varje rad. Sex olika vibrationer/rotations-hastigheter kommer ta dig till nya höjder. Klitorisvibratorn har tre olika vibreringslägen, tre pulserande lägen och ett som är eskalerande (från långsamt till jättesnabbt). Vilket läge du använder för tillfället indikeras med olika färger på lysdioden.

De fem raderna med lustpärlor gör att massagen av slidöppning och blygdläpparna intensifieras. Toppen av Eclipse roterar också för att öka tillfredställelsen inuti. På sidan sitter en kraftfull klitorisstimulerande kanin med sju olika vibrationsprogram: tre olika vibrations hastigheter, tre pulserande samt ett eskalerande program - precis som du kan välja på stålkulorna och rotationen.

Massagestaven och klitoriskittlaren kan styras separat efter önskemål och kan också individuellt slås av. Knappvalen är självlysande vilket gör det enkelt att använda även i mörkret.

Smidig batterilåda för enkelt byte av batterier. Drivs med hela 4st AA-batterier vilket gör att den kan leverera massor med kraft till vibrationerna samtidigt som den även räcker länge. Man vill ju inte bli abrupt avbruten när det är som skönast! 

Färg: Rosa

Längd totalt: 25 cm

Penetrerbar längd: ca 13 cm

Diameter: 4 cm

Drivs av fyra AA-batterier.

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha