Fairy Pixey Turbo Massage Wand

  • Produktnummer: FAIRYTUR
  • Ord. pris 799 kr
  • 649 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Fairy Pixey Turbo Massage Wand

Fairy Pixey Turbo är den senaste i serien exklusiva wands och denna modell ger inte mindre än 12500 vibbar per minut!

Fairy Turbo är en mycket kraftfull och steglös variabel massageapparat som går på ström från vägguttaget istället för batteri och kan därför leverera maximal styrka i vibrationerna långt efter att batterierna i vanliga stavar tagit slut. Den är en nyutvecklad variant från Japan av den superkända och mycket populära produkten Hitachi Magic Wand.

Det är den klassiska vibratorn som du säkert sett i många vuxenfilmer och inte minst TV serier världen över!

Denna produkt togs ursprungligen fram för att massera ömma axlar, skulderblad och ryggar men snart upptäcktes att den dessutom fungerade extremt bra för intimstimulans.

Detta är helt enkelt en extremt skön klitorisvibrator som är till för dig som njuter extra av rejäla vibratorer!

Den inbyggda vibratorn i toppen på staven ger ifrån sig MYCKET starka och kraftiga vibrationer. Huvudet är dessutom helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! Allt styrs enkelt genom strömbrytaren på mitten av staven där du även hittar den helt steglösa vibrationskontrollen.

Så gillar du starka, kraftiga vibrationer och vill ha en vibrator som varar länge? Trött på svaga små batterier? Då ska du välja Fairy som är känd som en av de absolut kraftfullaste som finns på marknaden idag.

Längd: 26 cm

Diameter huvud: 45 mm

OBS: Ej vattentät och kan därför inte rengöras under rinnande vatten. Använd rengöringsspray.

Funderar du över skillnaden mellan Fairy Pixey Original och Fairy Pixey Turbo? Original är längre och har ett större huvud på 55 mm. Den ger mer djupa, stora och starka vibrationer. Fairy Pixey Turbo är mindre på längden och har ett mindre huvud på 45 mm. Den ger mer ettriga vibrationer men galet intensiva på 12500st vibbar per minut. Vilken typ av vibration man föredrar är individuellt så välj den du tror passar dig bäst. 

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha