Kategorier
Information

Colours Pleasure Dong 18 cm - Neonblå - 100% Silikon

379:-
Från 16 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3000011897

Colours realistiska dongar är tillverkade av de allra bästa kroppssäkra silikonmaterialet tillgängligt på marknaden idag och till för dig som vill ha det där lilla extra med bästa tänkbara kvalité. Dessa lyxdongar har en struktur och en känsla du aldrig kan hitta bland jelly eller PVC varianter. Ytan har alla detaljer ett orginal har och en styvhet och en känsla i materialet du bara hittar bland 100% silikonprodukter. Dessa sköna dongar är sammetslent mjuka, men ändå fasta för enkel penetration.

Otroligt naturlig storlek med omkrets av 12 cm för dig som vill ha så nära ett orginal som bara möjlgit i båda känsla och storlek. Just i storlek av en medelstor svensk peis med alla detaljer därtill. Dongen är lätt böjd och kraftigt ådrad som ger de omedelbar njutning. Den mångsidiga sugkoppsbasen är superstark för rejäla ridturer helt handsfree. Perfekt för t.ex. duschen, en slät dörr t.ex. kylskpåsdörren eller liknande där du kan bi tagen utan händer. Levereras i den hetaste neonfärgen du någonsin sett!

Längd: 18 cm

Penetrerande längd: 14 cm (ex pung)

Omkrets: 10 cm

Diamter ca: 3,8 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan