Kategorier
Information

King Cock 16" Tapered Double Dildo - 40 cm Dubbeldildo - LYXDONG

529:-
Från 22 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD5517-21

King Cock 16" Tapered Double Dong

Denna modell avser 16" eller 40 cm dubbeldildo. Perfekt för många spännande lekar antingen själv eller tillsammans med en partner. Ett ollon i varje ände gör att två kan njuta samtidigt med maximal naturlig känsla. Den är även flexibel och böjar så att den går att använda för dubbel penetration, alltså en i varje hål! Tapered modell vilket innebär att du har en tjock ände och en smalare. Perfekt om du vill kunna variera tjockleken eller om du vill ha den smalare i analen och den tjockare i fittan. Den tjocka delen är rejält tilltagen och perfekt för dig som även älskar att leka med stora dildosar. Med en diameter på 4,3 cm fyller denna ut på ett helt nytt sätt och kommer att skänka en helt ny typ av orgasmer!

Penetrerande längd: 40 cm 

Total längd: 40 cm 

Diameter bredaste stället: 3,3 cm smala änden till 4,3 cm tjocka änden.


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan