Kategorier
Information

Steel Power Tools Pinwheel

129:-
Ord. pris 279:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3000010339

Ett så kallat Pinwheel från serien Steel Power Tools är ett pigghjul som används för att kombinera smärta och njutning. Denna produkt har under senare tid blivit otroligt populär bland BDSM-användare och kallas även för smärthjul eller spikhjul. Detta hjul är dock inte så skräckinjagande som det vid första ögonkastet kan se ut! 

Du kan använda lätta tryck för att få en kittlande känsla eller ett hårdare för att uppleva gränsen mellan smärta och njutning. Lek med  din partner, fastbunden eller ej och utforska känsliga eller erogena zoner. Se hur din partner reagerar när det kittlande pigghjulet fjäderlätt rör sig längs med ryggraden eller ner mot rumpa och lår.. Utforska varandra och se hur mycket tryck ni gillar eller klarar av. För den som varit olydig går det också bra att använda detta verktyg som straff. Rulla det längs fotsulorna på en kittlig person och du har total kontroll!

Ett plus i kanten med detta hjul är att du kan lägga det i kylen, eller under varmt rinnande vatten, för en annorlunda och spännande upplevelse.

Använd gärna produkten tillsammans med ögonbindel för att förhöja den intensiva känslan.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan