Kategorier
Information

Vibrating Clit-Stim Cock Ring

79:-
Ord. pris 129:-
Från 3 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010237

Otroligt smidig och innovativ klitorisstimulator som vi inte liknar något annat från välkända ToyJoy. Denna leksak är perfekt för killar som kanske inte vill eller gillar att ha en vibrerande penisring. Kanske gillar man inte när det sitter åt eller av andra orsaker inte vill bära en vanlig penisring. Då är denan C-Ring det perfekta alternativet!

Den sitter på mannens penis men klämmer inte åt som en valig ring då den är öppen på ena sidan. Bestäm själv hur hårt du vill att den ska sitta på plats genom att bända isär ändarna. Men i toppen av denna ring sitter en riktigt ettrig liten vibrator som kommer att reta kvinnan till orgasm och gör samlaget till en njutning för båda! I toppen av vibratorn sitter lustknottror som träffar just rätt varje gång han stöter in och ut. 

Ringen kan enkelt vändas och hänga ner eller upp beroende på ställning frammifrån eller bakifrån. Ringen kan såklart även tas loss från mannen och användas direkt mot klitoris om kvinnan så önskar!

Vibratorn stängs enkelt av och på genom en knapp på ringen.

Drivs av knappceller som ingår och kan ej bytas. Ca 45 minuters drifttid.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan