Kategorier
Information

Fuck My Black Ass Mega Masturbator - LYXVAGINA! NATURLIG STORLEK!

2 390:-
Ord. pris 4 990:-
Från 100 kr/månad
Antal:
Art.nr: RD174-23

Är du en finsmakare som enbart nöjer dig med det bästa? Älskar du kurviga, fylliga rumpor och läckra blygdläppar som inbjuder till alla möjliga fantasier - en riktig booty!? Då har du förmodligen nätets populäraste lyxvagina här till ett galet lågt pris!

Hur kan Box2You.se sälja denna ibland flera tusen under våra konkurrenter? Förklaringen är enkel, vi ger dig nätets bästa pris och säljer volym i stället för enstaka varor!

Detta är tjejen du bara drömt om att kunna sätta på och nu har du chansen! Ta fram henne när lusten faller på och ge henne en rejäl omgång.

En av de mest realistiska sexleksaker för män som någonsin tillverkats från välkända Pipedream.

Hela 10kg inbjudande rumpa och fitta tillverkat av hudlik Fantaflesh som är så nära äkta vara du kan komma. Du kan ta henne antingen bakifrån eller på rygg, hon gillar både och så länge du ger henne varje centimeter av dig själv.

Smiska till henne på stjärten, det låter precis som på en riktig tjej! Hon är alltid redo med sin inbjudande fitta och när du är klar kan du stoppa undan henne under sängen eller i garderoben och du slipper allt eftersnack och gullande.

Innehåller utöver vaginan: Glidmedel, Leksaksrengöring.

Storlek: 36 x 33 x 25cm

Vikt: 10kg

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan