Kategorier
Information

Guarana Lubricant - Glidmedel 125 ml

149:-
Från 6 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3100004804

Detta är inget inget glidmedel som du hittar i hyllan på apoteket!

Från Cobeco Pharma Holland som länge försett marknaden med glidmedel med olika effekter kommer nu en riktig nyhet som dessutom spridit sig fort över världen.

Guaranta lubricant är i grunden ett vattenbaserat glidmedel med vanliga glidegenskaper. Men vad som gör denna unik är att den innehåler "Paullinia Cupana seed extract" - alltså en olja pressad från guaranaplantans frön.

Guarana har en mycket vårdande effekt på huden och framförallt är den känd för att ge energi. Guarana innehåller dubbelt så mycket koffein som en vanlig kaffebörna!

Effekten detta glidmedel har är väldigt personlig och individuell men oljan utsöndrar koffein som tränger in i huden och ger energi både åt dig och ditt kön att orka fortsätta längre. Tänk även på att applicera glidmedlet 20-40 minuter innan det är dags så att det hinner tränga in och "verka" lite innan för bästa tänkbara effekt.

Bortsett från ovan nämnda egenskaper så är det helt klart den coolaste flaskan med glidmedel du kan ha hemma. Varför inte ge bort till någon som skulle uppskatta en sådan present!?

Innehåll: 125ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan