Satisfyer Pro 2 Next Generation

  • Produktnummer: 360018
  • Ord. pris 899 kr
  • 219 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 NEXT GENERATION - Den senaste versionen som lanserats Juli 2017. Den nya har texten "NEXT GENERATION" tryckt på kartongen - se upp så att du köper senaste versionen. 

Nyheter med Satisfyer Pro 2 NEXT GENERATION - Nu kan du gå upp och ned i styrka utan att behöva gå runt hela varvet för att komma tillbaka till den lägsta nivån. Den är nu ännu tystare och har fått ett nytt större munstycke. 

Om Satisfyer Pro 2

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer Pro 2 är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer Pro 2 mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten, den sköter allt jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pluser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer Pro 2 en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betyligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Denna sexleksak har 11 olika nivåer av intensitet som du själv justerar efter hur känslig din klitoris är. Med den mindre knappen startar du Satisfyer medan den större ovala låter dig växla mellan dess funktioner. Produkten laddas via medföljande USB-kabel i den smarta magnetkontakten i botten. 

Egenskaper:

- Stimulerar klitoris utan att du behöver använda händerna
- Sug och tryckvågs-stimulering
- Magnetisk USB-laddningskabel
- Drifttid ca: 2 timmar per laddning
- Litium-ion batteri
- Enkel att rengöra
- Vattentät för vått nöje
- Kroppsvänligt silikon
- Fri från ftalater
- 11 Lägen
- Längd: 17 cm
- Diameter: 3-4,5 cm
- Vikt: 250 gram

OBS! Nu säljs denna vara även i paket med rengöring till ett rabatterat och mycket förmånligt pris!

 

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha