Kategorier
Information

Tights Med Inbyggd Trosa/Stayups & Öppen Gren - L

179:-
Från 7 kr/månad
Antal:
Art.nr: 25102431631

Riktigt fräcka och sexiga tights med inbyggd spetstrosa och stay-ups med spetskant. Perfekt när du vill känna dig lite extra snygg! 

Tillhör du också kategorin som tycker att ett par transparenta tights/strumpbyxor inte är speciellt snygga upptill? Här har du verkligen ett undantag. Med en förstärkt del i form av en sexig spetstrosa perfekt formade för rumpan är dessa tights snygga redan innan du har fått på dig kjolen. Och med det lika snygga tillägget i form av ett par inbyggda stay-ups är utekvällen verkligen räddad. Likaväl känner du dig fortfarande snygg i bara tightsen om det skulle vara så att kjolen tas av senare under kvällens gång.. Den trevliga detaljen med öppen gren är praktiskt och ger snabb tillgänglighet om lusten skulle falla på.

Tightsen är försedda med fot och tillverkade i ett mycket elastiskt material vilket gör att du får den perfekta passformen!

Material:
90% Polyamid,10% Elastan

Tjocklek: 20 resp 40 denier

Storlek: Large

Färg: Svart 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan