Kategorier
Information

Satisfyer Partner Parvibrator

129:-
Ord. pris 599:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: TONGA-360029

Nu har de gjort det igen! Företaget bakom succén Satisfyer Pro (orgasm-maskinen för kvinnor) har återigen tagit marknaden med storm - och denna gång med en parvibrator som kommer att skänka mycket njutning för er båda.

Partner Couples Vibrator tar sex till nya höjder av dubbel njutning. Hon bär den under sexakten för extra stimulans till hennes klitoris och g-punkt samtidigt som det skänker mannen extra njutning då båda masseras av vibrationerna under akten. 

Den böjda klitoris stimulatorn följer hennes kropp och försiktigt vilar den mellan blygdläpparna, medan den smalare mittsektion garanterar en njutningsfull passform inuti. 

Partner Couple Vibrator är tillverkad i kroppsvänligt silikon och vattentålig för enkel rengöring . Den enkla styrknappen på toppen av klitorisstimulatorn tar er igenom de 3 hastigheterna av vibrationer samt de 7 olika lägena av pulsering. 

Färg: Lila

Uppladdningsbar. Laddas snabbt och enkelt med medföljande magnetisk usb-kabel.

Se även Partner Plus som har dubbla motorer, en för klitoris och en för G-Punkten!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan