Kategorier
Information

My Secret T-Plug - Anchor

79:-
Ord. pris 179:-
Från 3 kr/månad
Antal:
Art.nr: DH-10385PNK

My Secret T-Plug är en skön analplugg i härligt rosa färg. Extra mjuk i sitt material vilket gör att den är lätt att böja och den följer kroppens former. Perfekt för ett mjukt införande utan att den skaver eller känns obehaglig.

Flexibel i materialet men ändå styv nog för skön lek där bak. Rejält tilltagen bas som gör att denna plugg inte riskerar att åka in för långt eller vara svår att få ut.

Storleksmässigt i mindre format med smal spetsig topp, anpassat för dig som just upptäckt hur skönt det är att ha något där bak och inte vill ha något allt för stort. Perfekt att använda på din partner samtidigt som du ger honom eller henne oralsex för att öka njutningen ytterligare! Går även utmärkt att använda samtidigt som ni har sex i andra ställningar.. 

Modellen har klassisk dropformad design med helt slät yta och glider in otroligt lätt på plats tillsammans med lite glidmedel.

Mått:

Längd: 11 cm

Införbar längd: 10 cm

Diamater: 1-2,7 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan