Kategorier
Information

Numbing Lubricant 100 ml - Bedövande Vattenbaserat Glidmedel

129:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: OU198

Från märket Ouch! kommer ett nytt vattenbaserat glidmedel som kan användas på många smarta sätt. I grunden ett högkvalitativt glidmedel som dessutom berikats med svagt bedövande egenskaper.

Därför perfekt att anänvad vid framförallt tre tillfällen.

  • För många män är det ett problem med att komma för fort. I stället för ett vanligt glidmedel, plocka fram detta glidmedel och smörj in penis och ollon några minuter innan penetration och vips så orkar du dubbelt så länge! Tänk på att torka bort överflödigt glidmedel för att inte bedöva din partner. 
  • För endel kan anal penetration behöva lite hjälp på vägen. Om man känner obehag är detta en mycket enkel lösning till anal njutning. Smörj in analen rikligt med detta glidmedel några minuter innan och sedan är du redo att leka med både sköna analpluggar och kanske till och med analsex.
  • Kanske är du/ni inne på att leka med stora leksaker, tänja eller fisting? Ett bra glidmedel är i dessa lekar ett måste och ett bedövande sådant hjälper dig att slappna av och klara än mer för en total känsla av utfylland och njutning.

Så njut mer i sängen med ett riktigt smart allorund-glidmedel till ett fantastiskt pris!

Mängd: 100 ml 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan