Kategorier
Information

Eros Black Gold - Glidmedel 1 liter!

499:-
Från 21 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0622443

Stor dunk som räcker läääänge!

Eros Aqua är ett medicinskt testat glidmedel med långverkande egenskaper. Den har förmågan att balansera fuktigheten under sexakten och är mycket skonsam mot huden. Fri från oljor, parfym och helt doftfri.

Högkoncentrerad, 100% kondomkompatibel och användbar vid oralsex. Tillverkad i Tysklad vilket borgar för riktigt bra kvalitét. 

Ett mycket prisvärt glidmedel som lika bra till användning med leksaker som till sex. När du dessutom köper en stor förpackning blir priset galet lågt jämfört med köp av småtuber!

Denna produkt innehåller dessutom inte mindre än en hel liter! Vad som är än fräckare är att den är förpackad just som vilken olje-förpackning till bilen som helst. Ställ den i garaget och INGEN kommer upptäcka att detta är en dunk glidmedel. Kul present till den som har allt, eller bara ett smart sätt att förvara den på. Med en liter av detta glid är det perfekt för många spännande lekar!

Volym: 1 liter

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan