Satisfyer 1 Next Generation

  • Produktnummer: SAT1NG
  • Ord. pris 399 kr
  • 199 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Satisfyer 1 Next Generation

SATISFYER 1 - INFO

Nya Satisfyer 1 är en mycket prisvärd variant av den numera totalt älskade storsäljaren för kvinnor. Nu har alla råd att få njuta av denna fantastiska uppfinning. Denna modell har likt ALLA modeller i serien 11 program, är helt vattentät och skänker samma njutning som alltid. Det som skiljer nya serien åt är form, storlek och drift. Satisfyer 1 har rundade former och ett tydligt silikonhuvud som du placerar mot klitoris. Den styrs med en enda knapp där du börjar med låg intensitet och där varje knapptryckning tar dig en hastighet upp. Den drivs av 2st AAA batterier som du enkelt sätter in i botten på leksaken. 

Givetvis är alla nya Satisfyer lika tysta och enkla att rengöra.

Längd: 14 cm

Satisfyer 1 NEXT GENERATION - Den senaste versionen som lanserats Oktober 2017. Den nya har texten "NEXT GENERATION" tryckt på kartongen - se upp så att du köper senaste versionen. Nyheter med Satisfyer 1 NEXT GENERATION - Nu kan du gå upp och ned i styrka utan att behöva gå runt hela varvet för att komma tillbaka till den lägsta nivån. Den är nu ännu tystare än tidigare och dessutom gjord i guldfärg.

VAD ÄR EN SATISFYER?

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer utan för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten - den sköter jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pulser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betydligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Denna sexleksak har 11 olika nivåer av intensitet som du själv justerar efter hur känslig din klitoris är. 

För att starta leksaken behöver du hålla inne den övre knappen i ca 10 sekunder för att ta bort transportskyddet. 

OBS! Nu säljs denna vara även i paket med glidmedel och rengöring till ett rabatterat och mycket förmånligt pris! 

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD