Kategorier
Information

Just Glide Silicone - 200 ml

229:-
Från 10 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0611123

Just Glide är en tysk tillverkare av kvalitetsglidmedel av många olika slag och smaker och nu kommer de även med en premiumserie helt i silikon.  

Extremt långvarigt och superkoncentrerat silikonglidmedel för maximal njutning under massage och sex. Glidmedlet är av mycket hög kvalitet, och ger dig flera fördelar gentemot dess vattenbaserade motsvarighet, tack vare sina "all-round" egenskaper som passar allt från sex till massage. Enbart några droppar av detta glid ger en silkeslen känsla under lång tid och klibbar inte likt vattenbaserade glidmedel gör. 

Glidmedlet är kompatibelt med latexgummi vilket betyder att det kan användas med kondom. Det fungerar lika bra till vaginalt som analt , och som tidigare nämnt även för massage. Använd det med din sexleksak på egen hand, eller få en mer njutningsfull upplevelse tillsammans med din partner under nästa sexakt.

En ny favorit att alltid ha till hands för erotiska stunder i sovrummet! Oralt, analt och sex blir så mycket skönare med lena, glidande kroppar och lemmar... 

Innehåll: 200ml - Varar lääänge och perfekt för "oljig" massage!

Silikonbaserat

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan