Kategorier
Information

SiliconeGlide - Perfect Glide - 250ml - Jätteflaska!

179:-
Ord. pris 299:-
Från 7 kr/månad
Antal:
Art.nr: 30095

WaterGlideär ett otroligt prisvärt glidmedel som på kort tid blivt en riktig succé för sin goda kvalitet och sitt låga pris. Samma tillverkare kommer nu med en efterlängtad variant i silikon - SiliconeGlide. Det absolut mest prisvärda silikonglidmedet på marknaden just nu!

Förpackningen innehåller hela 250 mililiter vilket räcker för mycket njutning och spännande lekar! Några få droppar räcker för ett helt samlag då silikonglidmeel inte torkar likt vattenbaserat glidmedel. Det sköljs bort efter avslutad lek och ligger som en len hinna på huden tills du själv vill att det ska tas bort. Dessa egenskaper gör det även pefekt till massage, anala lekar, som hudlotion och sex själv eller med en partner. För dig som är storförbrukare av glidmedel, älskar silikonbaserat och samtidigt vill betala så lite som möjligt är detta det klart bästa valet. Superb kvalitet till ett pris som knappast kan bli bättre.

Fungerar lika bra till att använda i hop med leksaker (ej leksaker av silikon) som att använda vid sex. Ett måste för extra sköna stunder i sovrummet.

Innehåll: 250ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan