Kategorier
Information

King Cock Chubby 9" - XXXL LYXDONG - Ljusbrun

799:-
Från 33 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD5532-22

King Cock Chubby 9" With Balls

Är du ute efter en knubbig leksak där det är tjockleken och inte längden som är det viktiga? Vill du ha en dildo som ser ut och känns precis som den stenhårda bjässen du alltid har fantiserat om? Sluta drömma och ta dig istället en rejäl ridtur på denna enorma skapelse! 

Denna modell är 9" eller 22,9 cm lång. Detta är ingen avgjutning av en normalstor kuk, detta är en kraftig monsterkuk! Till för dig som verkligen vet vad du vill ha, utmana dina gränser och se hur mycket du egentligen klarar av. Njuter du av att bli ordentligt uttänjd? Kanske provat fisting som tar dig till en helt ny nivå? Då ska du prova denna bjässe! Två händer krävs för att bara nå runt och med en vikt på 1,3 kg kan vi garantera att du blir ordentligt fylld! Denna massiva leksak kommer ge dig vaginala orgasmer du aldrig tidigare upplevt! Med extra naturlig design inklusive pung kan du rida denna dong riktigt hårt samtidigt som pungen stöter mot dina blygdläppar - helt enkelt perfekt för dig som vill bli ordentligt påsatt. Detta är också en riktig favorit att använda där bak för sköna töjningslekar. Denna är i storlek med riktigt stora buttplugs!

Denna modell fyller ut dig totalt på ett sätt som du antagligen aldrig känt tidigare och är absolut inget för ovana användare. 

Färg: Natur

Penetrerande längd: ca 17,1 cm 

Total längd: 22,9 cm 

Diameter bredaste stället: 7,6 cm

Vikt: 1,3kg!! - Men glöm inte, vi har FRI FRAKT!


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

 Den kraftfulla sugkoppen i basen fäster mot nästan alla plana ytor och gör dem kompatibla med strapon-selar.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig
  • Mycket stark sugfot
  • Strap-on harness kompatibel 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan