Kategorier
Information

Be Danny D Extension

299:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: NSN-0815-21

Känner du dig ibland otillräcklig i sängen när det gäller längd och storlek? Eller vet du kanske med dig att tjejen din verkligen njuter extra mycket när hon blir maximalt fylld? Nu finns en seriös och billig lösning för att lösa detta!

Det har länge sålts sleeves till män för att förlänga och öka upp tjockleken på penisen samt öka mannens uthållighet. Men aldrig tidigare har det funnits ett  alternativ som på riktigt gör dig till en riktig sexmaskin som nu. 

Med en äkta avgjutning av porrskådisen Danny D kommer du ta din tjej till nya höjder. Tillverkad i ett mjukt, hudliknande material kommer hon känna käslan av att bli tagen av en riktigt tjock och lång kuk. Trä enkelt över den över din penis och vips är ni redo att köra. Klipp med fördel av den i botten om sleeven är för lång, på så sätt passar den alla.

Denna kommer att göra dig ca 5 cm längre och 3 centimeter i diameter eller 7,5 cm i omkrets tjockare.

Sleeven har en längd på totalt 21 cm. Detta kommer fylla henne maximalt och leda till måga sköna stunder. Tjejen kommer att uppleva orgasmer som aldrig tidigare och killen kommer att få längre uthållighet.

TIPS: Denna går även fint att använda direkt på en dildo/stav eller dong för att göra denna hudliknande mjuk och MYCKET grövre!

Enkel att göra ren under rinnande vatten.

Denna modell:

Förlängning: 5 cm

Tjocklek: 3 cm i diameter ca 7,5 cm i omkrets.

Längd: 21 cm

Material: TPE

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan