Kategorier
Information

We-Vibe Match

859:-
Ord. pris 1 390:-
Från 36 kr/månad
Antal:
Art.nr: WV-MATCH

We-Vibe Match det senaste tillskottet från tillverkarna bakom en av de mest populära vibratorerna som någonsin tillverkats. En helt ny typ av parvibrator som tog branschen och kunderna med storm när den kom för några år sedan. Att kunna ha sex och samtidigt reta klitoris och g-punkt till orgasm var något helt nytt. Match har samma form som Synk men utan appstyrning.

Sedan första versionen har det kommit många varianter av We-Vibe med avancerade funktioner, blåtand och uppkoppling mot telefon och internet. We-Vibe Match är en mellanmodell från We-Vibe som har mer kraft än We-Vibe Unite, men har snäppet färre funktioner än värstingen We-Vibe Sync. Modellen kan styras via knappen på ovansidan eller trådlöst via medföljande fjärrkontroll. Laddas upp via USB i medföljande laddstation. Förvaringspåse av siden medföljer i förpackningen. 

En fantastiskt skön produkt tillverkad helt i silikon, som är vattentät, uppladdningsbar och som styrs med en vanlig fjärrkontroll utan krusiduller!

We-Vibe Match är formad för maximal njutning under sexet och retar klitoris till orgasm samtidigt som kvinnan blir penetrerad. Även mannen känner vibrationerna som vandrar längs leksaken in mot penis och g-punkt. Dess nya starka motor är där för att leverera starkare  mer intensiva vibrationer än någonsin tidigare. Den böjda klitoris stimulatorn följer hennes kropp och försiktigt vilar den mellan blygdläpparna.

Tillverkad med silkeslent medicinskt silikon, är We-Vibe Match helt kroppsäker och 100% vattentät för lekar i duschen och enkel rengöring. Styr allt genom den enkla knappen på toppen av klitorisstimulatorn eller med fjärrkontrollen som enkelt reglerar hastigheterna, de tio programmen och pulseringarna med en enda knapp.

Fulladdad ger denna leksak dig 60 minuter av njutning och därefter laddas den enkelt upp via din dators USB eller t.ex. mobilladdare. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan