Kategorier
Information

Bondage Hand & Neck Restraints

229:-
Från 10 kr/månad
Antal:
Art.nr: SM31315

Är det dags att ta total kontroll över din partner och låta dig slicka, smeka och kanske piska som du vill? Då är detta ett perfekt sätt att försätta din partner i ett läge där du gör precis som du vill.

Set som består av halsband i slitstarkt nylon som justeras i halsen för att passa alla. Till detta är det kopplat ett band som leder ner till en kraftig ring och två handbojor.

Bojorna fästes snabbt och enkelt med kardborre men är desto svårare att ta sig ur. Även desa delar i mycket slitstarkt nylon som inte ger sig även vid riktigt tuffa lekar.

Längden mellan bojorna och halsbandet är justerbar och fängslet går att använda med händerna fram eller bak på ryggen beroende på position. Ett tips t.ex. att ta på din partner fängslet, sätta händerna bakom ryggen och lägga henne på mage. Därefter har du full kontroll över vad som ska ske..

Material: Nylon

* Bilderna på modeller ilusterar hur produkten används och kan avvika något från den faktiska produkten. Se detaljerad produktbild för exakt vad paketet innehåller.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan