Kategorier
Information

Super Sucker Medium - Klitoris- & Bröstvårtspump

59:-
Ord. pris 129:-
Från 2 kr/månad
Antal:
Art.nr: SM31071-M

Vill du känna intensivare orgasmer? Öka känsligheten i klitoris och bröstvårtor och ta era lekar till en helt ny nivå? Prova då en klitorispump & en bröstvårtspump!

Detta paket innehåller en ny typ av smart suganordning som dessutom fungerar helt utan pump! Sätt den på önskat ställe, t.ex. över klitoris och skruva på vredet några gånger för ökad känslighet.

Låt den sitta så till du känner hur blodet flödar till och du känner hur hela klitoris ökar i storlek. Ett fantastiskt sätt att leka både själv eller tillsammans med din partner och ökar möjligheten för orgasm och kan även ge starkare orgasmer.

Lätt att rengöra. Modellen har rund form med långt rör. Det gör att du kan använda den både på klitoris och bröstvårtor. Då röret är långt går det också att pumpa upp en MYCKET stor och svullen klitoris om så önskas. 

Då denna dessutom är utan separat pump kan de med fördel få sitta på en längre tid och verkligen skapa en mycket svullen klitoris eller långa styva & känsliga bröstvårtor.

Säljs lösa så att du kan anpassa storlek efter ändamål och storlek på klitoris/bröst. Kombinera fritt t.ex. en för klitoris och två till brösten - priset är galet lågt!

Denna vara avser 1st pump i modell medium - lämplig för både bröstvårtor och klitoris. Har du lite större klitoris är denna modell att föredra.  

Mått:

4 cm i diameter

10 cm lång

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan