Super Sucker Medium - Klitoris- & Bröstvårtspump

  • Produktnummer: SM31071-M
  • Ord. pris 129 kr
  • 69 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Super Sucker Medium - Klitoris- & Bröstvårtspump

Vill du känna intensivare orgasmer? Öka känsligheten i klitoris och bröstvårtor och ta era lekar till en helt ny nivå? Prova då en klitorispump & en bröstvårtspump!

Detta paket innehåller en ny typ av smart suganordning som dessutom fungerar helt utan pump! Sätt den på önskat ställe, t.ex. över klitoris och skruva på vredet några gånger för ökad känslighet.

Låt den sitta så till du känner hur blodet flödar till och du känner hur hela klitoris ökar i storlek. Ett fantastiskt sätt att leka både själv eller tillsammans med din partner och ökar möjligheten för orgasm och kan även ge starkare orgasmer.

Lätt att rengöra. Modellen har rund form med långt rör. Det gör att du kan använda den både på klitoris och bröstvårtor. Då röret är långt går det också att pumpa upp en MYCKET stor och svullen klitoris om så önskas. 

Då denna dessutom är utan separat pump kan de med fördel få sitta på en längre tid och verkligen skapa en mycket svullen klitoris eller långa styva & känsliga bröstvårtor.

Säljs lösa så att du kan anpassa storlek efter ändamål och storlek på klitoris/bröst. Kombinera fritt t.ex. en för klitoris och två till brösten - priset är galet lågt!

Denna vara avser 1st pump i modell medium - lämplig för både bröstvårtor och klitoris. Har du lite större klitoris är denna modell att föredra.  

Mått:

4 cm i diameter

10 cm lång

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
MORS DAG