Kategorier
Information

Underground Super Soft Buttplug

159:-
Från 7 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0502464

Riktigt smart och prisvärd plugg som kan användas på många olika sätt.

Denna smala plugg lämpar sig lika bra för nybörjare som för erfarna användare. Perfekt för dig som just upptäckt det sköna med att ha något där bak. Kanske har du provat med fingrar tidigare eller en minre plugg och upptäckt hur skönt det kan vara? Denna plugg har riktigt smal topp som enkelt glider in och ger just den där sköna känslan av att ha något där bak utan att det är för stort eller känns obehagligt.

Dess  design ihop med den breda flexibla basen gör denna plugg lagom stor att ha till mycket. Sätt den på plats innan ni har sex och känn hur tight känsla som uppstår. Bär den på jobbet, stan eller på klubben, ingen märker eller ser när denna sitter på plats! Även bra uppvärmning inför t.ex. analsex.

Tillerkade i stadigt men flexibelt silikon som givetvis är helt kroppssäkert och fritt från phaflater. Böjbara med smal topp för skönt införande och tydlig midja på slutet för att hålla dem på plats. 

Mått:

Längd: 12,5 cm

Diamater:ca 2-3,5cm 

Omkrets:ca10,1cm 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan