Kategorier
Information

Vibro Penis Sleeve + 5 cm!

379:-
Från 16 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0585939

Riktigt exklusiv sleeve som kommer göra det extra skönt för er båda på ett helt nytt sätt - med vibrationer och en riktig grov och lång penetrering!

Känner du dig ibland otillräcklig i sängen när det gäller längd och storlek? Eller vet du kanske med dig att tjejen din verkligen njuter extra mycket när hon blir maximalt fylld? Nu finns en seriös och billig lösning för att lösa detta!

Det har länge sålts sleeves till män för att förlänga och öka upp tjockleken på penisen samt öka mannens uthållighet. Men aldrig tidigare har det funnits ett  alternativ som på riktigt gör dig till en riktig sexmaskin som just dessa sleeves gör!

Ta på dessa sleeve på din penis och gör den både längre och tjockare samt bibehåll en naturlig känsla för din tjej! Detta då den är tillverkad i ett mjukt hudliknande material och har ett otroligt realistiskt utseende. Detta gör att när du använder denna känns det som äkta vara för tjejen bortsett från att den nu är betydligt grövre och längre!

Sleeven har en längd på totalt 21 cm och en inndre längd på 16 cm. Väl på gör denna sleeve dig 5,5 cm längre men framförallt 2 cm tjockare i diameter och nästan 6,5 cm i omkrets! Detta kommer fylla henne maximalt och leda till måga sköna stunder. Tjejen kommer att uppleva orgasmer som aldrig tidigare och killen kommer att få längre uthållighet.

Som det inte vore nog medföljer två bullet-vibratorer som kan fästas vid var sida av roten till sleeven. En för att stimulera klitoris och en för att killen ska få sköna vibrationer direkt under pungen där det är som känsligast. Sleeven kan användas på flera sätt men sitter bäst på när den undre ringen sitter runt pungen. På så sätt kan du pumpa hur hårt och hur länge du vill utan att den glider av!

TIPS: Denna går även fint att använda direkt på en dildo/stav eller dong för att göra denna hudliknande mjuk och MYCKET grövre!

Enkel att göra ren under rinnande vatten.

Denna modell:

Förlängning: 5,5 cm

Tjocklek: 2 cm i diameter ca 6,5 cm i omkrets.

Längd: 21 cm

Material: TPR

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan