Kategorier
Information

DVD - A Wife's Affair

79:-
Ord. pris 249:-
Från 3 kr/månad
Antal:
Art.nr: 8518530

Erotisk film till bra pris.

För kåta stunder i sovrummet själv eller tillsammans med din partner. Bli förförd, upphetsad och inspirerad av nya sätt att njuta med massvis av läckra sexscener. En kvalitetsfilm som är redo när just du/ni vill och som skänker glädje och njutning lång tid framöver.

Beskrivning för denna film:

När en ensam hemmafru (Vanessa Veracruz) startar en affär med sin vackra, rika granne (Abigail Mac), har hon ingen aning om att otroheten kommer att förändra hennes liv. När de två kvinnorna blir mer och mer kära i varandra och sin nya livsstil blir de välkomnade till en mystisk lesbisk sexklubb (drivs av Charlotte Stokely) som tar del av kontrollen över deras förhållande.

Vem vet inte bäst hur en annan kvinnas allra käraste och intimaste område ska behandlas om inte en annan kvinna.. Spetsen av en kvinnas tunga mot klitoris och mellan blygdläpparna.. En oerhörd njutning för både givare och mottagare - och dig som tittare naturligtvis! Detta är en mycket het erotisk film med tre av de mest hyllade skådespelarna inom lesbisk porr idag. 

Written and directed by: Nica Noelle (Girl Candy Films)

Tid: Mer än 2 timmar

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan