Kategorier
Information

PlayCandi Silicone Blast

349:-
Från 15 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0586960

Otroligt prisvärd och snyggt designasd vibrator skön rosa färg med rena, mjuka former direkt från premium-märket PlayCandi. Med ett skaft tillverkat i mjukt silikon glider denna stav lätt mellan blygdläpparna. Grund-designen är tagen från en klassisk penis men har mer rundande och mjuka former. Få känslan av att bli penetrerad av äkta vara utan några hårda eller skavande detaljer.

I botten på staven hittar du en kontrollpanel med två LED belysta knappar där du kan styra mellan hela 7 olika hastigehter.

Är du ute efter en högkvalitativ vibrator som är kraftfull men samtidigt tyst? Som dessutom är tillverkad i ett extremt naturligt material för att det verkligen ska kännas som äkta vara? Då är denna vibrator verkligen rätt för dig!

Den starka motorn sitter i toppen på staven, men vibrationerna känns i hela staven och det härliga kroppssäkra silikonmaterialet glider lätt mot huden och ökar njutningen extra mycket.

Drivs av: 2st AA-batterier 

Längd: 22 cm

Diamater: 3,8 cm

Material: Silikon

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan