Kategorier
Information

DVD - Three-Way Mistress

79:-
Ord. pris 249:-
Från 3 kr/månad
Antal:
Art.nr: 85185480

Erotisk film till bra pris.

För kåta stunder i sovrummet själv eller tillsammans med din partner. Bli förförd, upphetsad och inspirerad av nya sätt att njuta med massvis av läckra sexscener. En kvalitetsfilm som är redo när just du/ni vill och som skänker glädje och njutning lång tid framöver.

Beskrivning för denna film:

När Dillion Harper först började få märkliga blickar från sin professor, tyckte hon till en början att de var läskiga, men snart föll hon för hans charm. Men hans familj är full av förförerskor. Från den stunden som Dillion blir hans älskarinna, luskar de lesbiska i familjen ut vad som försigår och försöker ”konvertera henne” till deras sida. Sinn Sage vet att Dillion ligger med hennes far, men försöker få det till en bortglömd erfarenhet och ser istället till att introducera Dillion i en värld av lesbiska härliga fantasier och heta sexscener som sällan riktigt kan komma fram på film som det gör här. I utbyte kommer Sinn att hålla Dillions affär hemlig, men det blir snabbt mer än det när Sinn avslöjar sin pappas förfaranden för sin mamma och snart är Indien Summer inne i ett hämndlystet lesbiskt triangeldrama med Dillion i huvudrollen – och hon får verkligen den revansch hon förtjänar.

Vem vet inte bäst hur en annan kvinnas allra käraste och intimaste område ska behandlas om inte en annan kvinna.. Spetsen av en kvinnas tunga mot klitoris och mellan blygdläpparna.. En oerhörd njutning för både givare och mottagare - och dig som tittare naturligtvis! 

Directed by: Stills By Alan (Girlfriends Films)

Tid: 1 timme 56 minuter

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan