Kategorier
Information

Satisfyer Men

279:-
Ord. pris 799:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: SATMEN

Från tillverkaren av kvinnornas favorit kommer nu en mycket speciell leksak även framtagen för män! Hen helt unik lösfitta som både känns äkta, som som kan skapa ett unikt "sug" genom ett enkelt tryck på sidan av leksaken.

På kort tid har tillverkarna bakom succén för kvinnor även tagit marknaden för manlig njutning med storm. Satisfyer Men i ett samarbete med porrstjärnan Rocco Siffredi har redan efter några veckor blivit en storsäljare och nu kan du dessutom variera njutningen och känslan vid orgasm kväll efter kväll till en riktigt billig peng!

Insidan är tillverkad av det mjuka materialet CyberSkin som ger en otroligt realistisk känsla och tillsammans med dess sugande funktioner kan känslan liknas vid en unik mix av vaginalt och oralt sex.

Den mjuka sleeven är omgiven av luftkuddar som ger den en innovativ pumpfunktion och som gör att du kan styra luftinförseln. Med pumpfunktionen kan du själv justera tajtheten och det inre trycket för att hitta den intensitet och stimulans som passar just dig. 

Satisfyer Men stimulerar hela din penis och ger en intensiv känsla av extas. Den medföljande sleeven "Chambers of Pleasure" har en spännande textur med stimulerande ringar som omsluter dig mjukt samtidigt som den unika sugrörelsen gör din erektion mer kraftfull och långvarig.

Du kan även köpa till andra sleeves till din produkt för andra texturer och känsla.

Sleeven är avtagbar för enkel rengöring. Rengör den med vatten och mild tvål, alternativt specifikt rengörningsmedel för sexleksaker. För att behålla materialets mjuka och elastiska känsla, använd gärna Renewing Powder efter rengöring.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan