Kategorier
Information

Satisfyer Men Sleeve - Pressure Sprial

99:-
Ord. pris 199:-
Från 4 kr/månad
Antal:
Art.nr: SATMEN-PS

På kort tid har tillverkarna bakom succén för kvinnor även tagit marknaden för manlig njutning med storm. Satisfyer Men i ett samarbete med porrstjärnan Rocco Siffredi har redan efter några veckor blivit en storsäljare och nu kan du dessutom variera njutningen och känslan vid orgasm kväll efter kväll till en riktigt billig peng!

Pressure Spiral är texturen som överraskar med en unik textur och känsla. Med subtila räfflor som slingrar sig likt en spiral och hålrum fyllda med större knottror masseras hela din penis. Detta i kombination med det sköna motståndet som uppstår vilket ger dig möjligheten att uppleva en intensiv orgasm. Perfekt för dig som t.ex. njuter extra mycket av analsex!

Sleeven är tillverkad av det mjuka materialet CyberSkin som ger en otroligt realistisk känsla och tillsammans med Satisfyer Men's sugande funktioner kan känslan liknas vid en unik mix av vaginalt och oralt sex.

OBS! Innehåller endast en sleeve till din Satisfyer Men och således inte själva skalet.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan