Kategorier
Information

Big Vibe Rechargable Rosa - XL Vibrator

699:-
Från 29 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0590843

Rykande färsk nyhet för dig som gillar att känna känslan av något större mellan benen. Smart och gedigen realistisk XL dildo i hög kvalitet för dig som bara nöjder dig med det bästa.

Denna härliga dildo på hela 25,5 cm kommer garanterat få dig att njuta! Utöver dess naturtrogna och väl tilltagna storlek är detta en mycket kompetent leksak.

Glöm trötta batterier som inte orkar reta dig till orgasm - denna lyxiga leksak är uppladdningsbar! Denna vibrator ger dig hela en timmes njutning på enbart 2-3 timmar laddning. Dessutom är denna vibrator utrustad med dubbla motorer perfekt för alla typer av njutning. Varje motor styrs var för sig och är utrustad med 10 olika hastigheter och program. Välj den främre motorn och sätt staven mot klitoris för en fantastisk orgasm. Välj den nedre eller varför inte båda för att få hela staven att vibrera skönt för anal eller vaginal njutning!

Mjuk och följsam i känslan men samtidigt hård och stabil. Naturlig avgutning med alla detaljer som kommer att göra att det verkligen känns naturlig på insidan!

Denna modell har en bredare topp som smalnar av något nertill. Perfekt för anala lekar.

Så vill du känna hur det känns att bli fylld av 25 cm äkta vara? Då är detta dildon för dig!

Drivs av: Uppladdningsbar

Längd: 25,5 cm

Diameter: 5,2 cm på bredaste stället

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan