Kategorier
Information

Los Analos Heart - Analband

79:-
Ord. pris 249:-
Från 3 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0507423

Njut till fullo av detta härligt flexibla analkulband i droppform! Detta kommer definitivt att erövra dig bit för bit och locka fram lustkänslor du inte trodde var möjliga då ditt allra innersta stimuleras till max!

Med sex olika stora droppar mellan 0,7-2,4 cm i diameter behöver du inte stressa fram något.. För in bit för bit så långt som känns bekvämt och skönt! Med en söt och smidig hjärtformad ring kan du eller din partner ha ett stadigt grepp och det finns ingen risk att den är svår att få ut efter att du har fått nog av njutningsupplevelsen för denna gång. För vi kan nästan definitivt lova att du kommer att vilja uppleva känslan fler gånger!

Att med denna storleksstegrande leksak stimulera analen och förhöja njutningen vid orgasm kommer att få dig att uppleva en makalös känsla!

Kan med fördel användas av både honom och henne vid oralsex eller vid andra typer av sexuell aktivitet för att förhöja njutningen!

Mycket god kvalitet och exklusiv i design och utförande.

Total längd: 17,8 cm

Införingsdjup: Ca 15 cm.

Diameter: Ca 0,7-2,4 cm.

Material: Silikon med sammetslen soft-touch.

Färg: Rosa

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan