Kategorier
Information

Lock-A-Willy - Kyskhetsbur

479:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: E28340

Behöver du tygla dig själv eller din man så att du kan vara helt säker på att han inte är olydig? Vill du ta över kontrollen över hans käraste organ och känna att det är du som bestämmer när han får komma eller inte?

Använd då denna exklusiva cock cage för att låsa in hans ädlare delar.

Lock A Willy är en modern och mer skonsam version av en penisbur. Den är tillverkad av silkeslent silikon så den bekvämt kan bäras under flera timmar i sträck. Ett hål framtill gör att det är möjligt att urinera.

Buren förhindrar dig att ha sex eller masturbera vilket gör att din partner har full koll på dina sexuella aktiviteter. Med det medföljande kodlåset, där din partner väljer kod, förlorar du helt kontrollen. Dessutom medföljer sex plastlås som lätt kan klippas av om begäret blir för stort. 

Att inte kunna lätta på det sexuella trycket gör att lust och sexuell frustration byggs upp. När buren väl avlägsnas kommer du uppleva en bra mycket starkare och intensivare orgasm än normalt.

Till din Lock A Willy medföljer tre ringar i olika storlekar (innerdiameter på 4, 4.5 och 5.2 cm) vilket gör att den är justerbar och passar de flesta. Eftersom de är tillverkade i silikon är dessa dessutom någon flexibla. Själva buren har en innerdiameter på cirka 3 cm, även den något flexibel.

Så här monterar du denna metall kyskhetsbur:
- Trä penisringen över penis och pungkulor.
- Trä penisburen på penis.
- Låsa ihop de två delar med hänglåset.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan