Kategorier
Information

Black Velvets Heavy Plug - Medium

149:-
Från 6 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0533009

Från Black Velvets kommer denna unika plugg i mycket exklusivt material. 

Denna sköna buttplug tillverkad helt i finaste silikon känns otroligt len och mjuk mot huden. Silikonpluggen är helt utan skarvar eller skavande kanter och är helt sammetslen. Silikon glider fantastiskt bra med lite glidmedel och lämpar sig extra bra för anala leksaker.

Denna plugg med en längd av 8,9 cm och en största diameter på 3,1 cm är dessutom unik. Pluggen är tillverkad i på ett speciellt sätt så att den får en riktigt bra tyngd nästan likt en metallplugg. Det gör att du känner din plugg på ett helt annat sätt där bak vilket uppskattas extra av många. Denna plugg väger inte mindre än 75 gram vilket är mycket jämfört med dess storlek. 

Denna  plugg är perfekt för dig som kanske provat något där bak och vet vad du vill ha utan att det för den delen är någon bamse där bak. En riktigt bra plugg som passar både till nybörjaren och en mer erfaren användare och som inte kräver allt för mycket uppvärmning.

Mått:

Längd: 8,9 cm

Diameter 3,1 cm

Material: Silikon

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan