Kategorier
Information

Bathmate Hydromax 5

679:-
Ord. pris 1 099:-
Från 28 kr/månad
Antal:
Art.nr: 26008BLU

Bathmate och dess mycket unika pumpar tillverkade för att användas tillsammans med eller i vatten för ett helt enastående resultat. Bahtmate Hydromax är pumpen för dig som vill ha absolut toppkvalitet på dina leksaker och hjälpmedel.

Pumpen är designad för att användas tillsammans med vatten - i dusch eller bad - för att uppnå optimalt vakuum och kraft. Med hjälp av det varma vattnet bildas ett kraftfullt vakuum runt din penis som triggar varje blodkärl och skapar större och starkare erektioner. Ha koll på ditt resultat genom den transparenta pumpen och mätskalan. Använd den innan samlag för att uppnå maximal erektion eller använd den i samband med onani för att uppleva starkare njutning.

Denna modell har ett banbrytande pumpsystem som levererar 35% mer effekt än tidigare modell i samma serie. Den mjuka ringen som omsluter din penis låter den bekvämt sitta på plats. Designen låter dig även hitta perfekt vinkel för att passa i dusch och bad.

Hydromax 5 är den minsta pumpen i Hydromax-serien och passar dig med en erigerad penislängd upp till 12,5 cm samt en omkrets upp till 15,5 cm. 

För dig med större penis finns modellen Hydromax 7 och Hydromax 9.

Hydromax 5 ger snabbt resultat i form av större penis, hårdare erektion och längre uthållighet. Hydromax ger dig även självförtroende att prestera på topp i sängen. Många män upplever en mycket intensivare känsel efter användandet av en penispump, vilket också förhöjer njutningen.

Pumpen är enkel att använda – du följer instruktionerna som medföljer och på 15 minuter kommer du få en hårdare, bredare och längre erektion.

Samtliga pumpar från Bathmate är tillverkade i noga utvalda och dermatologiskt testade, ftalat-fria material med hudvänliga och medicinska egenskaper.

Denna likt andra pumpar är som styrketräning för din penis och vid regelbunden använding ökar det storleken på din penis permanent.

Det är även ett perfekt redskap för dig med erektionsprobelm där pumpen oftast snabbt löser problemet!

Penispumpar används för att:

  • Förstora din penis storlek
  • Förhindra för tidig utlösning
  • Kan förbättra din sexuella prestation
  • Skapa längre varaktig erektion
  • Kan bidra till att behandla en lindrig peniskrökning

Anpassa storleken på pump efter din penis:

Hydromax 5 = Penisens längd under 12,5 cm, omkrets upp till 15,5 cm

Hydromax 7 = Penisens längd under 17,5 cm, omkrets upp till 16,5 cm

Hydromax 9 = Penisens längd upp till 23 cm, omkrets upp till 19 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan