Intense Silicone 3 Ring - Small

  • Produktnummer: 3000012713
  • Ord. pris 249 kr
  • 149 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Intense Silicone 3 Ring - Small

Unik penis-, pung- och prostatstimulator med smart konstruktion som är skapad för att du ska få uppleva orgasmer som aldrig förr!

Njut av otroligt explosiva utlösningar med Intense 3 Ring. Leksaken består av en mjuk analplugg tillverkad helt i finaste silikon. Ansluten till pluggen hittar du tre mjuka penis- och pungringar som du trär över hela paketet och som håller allt i ett stadigt grepp. 

Kombinationen av penisring, pungring och prostatastimulering är en fullträff som måste upplevas! När paketet sitter i ett stadigt grepp, pluggen på plats och orgasmen närmar sig upplevs en explosiv känsla.

Med Intense i baken och ringarna runt din kuk, får du en hårdare och starkare erektion än någonsin tidigare! De superstretchiga penisringarna gör dig stenhård samtidigt som pluggen stimulerar dig analt. Den runda spetsen på analpluggen gör den enkel att föra in även för ovana användare. Pluggen är i storlek small och den minsta i serien, perfekt för dig som just upptäckt hur skönt och upphetsande det är att ha något där bak och vill prova något nytt utan att det blir för stort. Den anala njutningen tar det hela till en helt ny nivå!

Diamater plugg: 2,9 cm på bredaste stället (storlek small)

Total längd inklusive ringar: 34 cm

Diameter ring: 3 + 3 + 4 cm - mycket stretchig 

Material: Silikon

Färg: Svart

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha