Kategorier
Information

Bangers - Big Ass Banger - Vibrerande Vändbar Lösvagina 2,5kg

699:-
Ord. pris 1 290:-
Från 29 kr/månad
Antal:
Art.nr: 17039

Info om Bangers Pussy & Ass

Bangers är en helt ny serie av läckra lösfittor med fantastisk detaljrikedom till helt rätt priser!

Samtliga modeller tillverkade i mjukaste "love-skin" som känns som äkta hud. Går att nypa lätt i huden och till och med smiska med det rätta "klatschiga" ljudet! Alla modeller kommer dessutom med dubbla vibratorer som skänker en helt ny dimension till din njutning. Båda de vibrerande äggen styrs trådlöst via en liten fjärrkontroll och förs in i leksakens anpassade hål. 

Leksaken är utrustad med två sköna hål att njuta av. En tight anal med en inre struktur och en vagina med en annan struktur som smiter åt skönt.

Själva lösfittan är helt vattentät och kan enkelt spolas av efter användning.

Big Ass Banger

Denna modell är den största i serien och en riktig favorit. Skön och rejäl att hålla i med två händer och perfekt för dig som gillar att se fittan du knullar. Denna modell är dessutom vändbar där du kan välja att ha den som en tjej som ligger på rygg med benen upp och där en bullig fitta tittar fram med stora inre blygdläppar. Du kan även vända på den och då har du formen av en rumpa som putar och väntar på att bli påsatt. Otroligt verklighetstrogna detaljer kring blygdläpparna där till och med kitorisen finns avbildad. 

Tänk på att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel för en äkta blöt känsla. Efteråt rekommenderar vi Toy Cleaner och då och då även talk för att behålla den sköna känslan av huden och för att den inte ska klibba. 

Storlek: 21 x 22,5 x 13 cm

Vikt: 2,5 kg

Vibrator styrs av: 3st AAA

Material: TPR

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan