Kategorier
Information

Sparkle Radiant Ripple

229:-
Från 10 kr/månad
Antal:
Art.nr: 12467

Från CaleXotics kommer serien SPARKLE vibratorer som både är otroligt vackra att titta på men som också är fantastiskt sköna.

Tillverkade i ett givetvis kroppssäkert jellymaterial som gör de mycket stabila men ändå mjuka att ta på och smidigt böjbara. Precis så styva och böjbara som en äkta penis ska vara! Fullproppade med glitter och superblank yta kommer dessa stavar garanterat vara din vackraste leksak i lådan!

Naturtrogen design med alla detaljer så att det verkligen ska kännas som äkta vara. Kraftig motor i toppen av staven som gör att du både kan använda den för penetrering och klitorisorgasmer.

Vågformad design helt utan skavande kanter glider denna lätt mellan blygdläpparna eller in i rumpan! Kraftig motor i toppen gör den perfekt att lägga mot klitoris.

Modellen Radiant Ripple är den släta, vågformade modellen som lämpar sig extra bra för anal penetration eller för att  gnida och smeka klitoris. Dess vågformade design glider lätt in där bak och vågorna likt analkulor gör det fantastiskt skönt att föra staven fram och tillbaka för anal stimulans. 

Steglös vibration som styrs i botten på staven. Givetvis vattentät för enkel rengöring och för sköna stunder i badet eller duschen.

Mått:

Längd: 20 cm

Penetrerande längd: ca 18 cm

Diamater: 4,5 cm på bredaste stället

Drivs av: 2st AAA batterier

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan