Kategorier
Information

Kiotos - Naturellt Glidmedel 1 liter!

369:-
Ord. pris 499:-
Från 15 kr/månad
Antal:
Art.nr: 210039

Kiotos vattenbaserade glidmedel ger en trevlig, sensuell upplevelse och är idealisk för alla typer av ändamål! Detta glidmedel  ger inga fläckar, är luktfritt och smaklöst, vattenlösligt och Ph-neutralt. Fördelen med ett vattenbaserat glidmedel är att det gör huden mjuk och smidig, glider lätt och är kondomvänligt. Dess egenskaper gör det dessutom extra lämpligt att använda tillsammans med sexleksaker av silikon som annars kan ta skada. 

Till skillnad från många andra vattenbaserade glidmedel ger Kiotos vattenbaserade glidmedel lång glid-tid. Kiotos glidmedel är dessutom utrustad med en smart pump vilket gör att du på bara ett enda tryck får perfekt mängd glidmedel direkt i handen utan att behöva öppna t.ex. korkar eller flaskor med kladdiga händer. 

Kiotos 1000 ml är en stor flaska som räcker riktigt länge. 

Ett pefekt hjälpmedel även för dig som leker mycket analt eller med stora leksaker och fisting där det kan gå åt en hel del glidmedel. Med denna flaska står du aldrig utan och dessutom till ett fantastiskt bra pris!

Högkoncentrerad och 100% kondomkompatibel.

  • PH-optimerat
  • Hudvänligt
  • Dermatologiskt och kliniskt testat
  • Naturligtvis kondomkompatibelt

Fungerar lika bra till att använda i hop med leksaker som att använda vid sex.

Innehåll: 1000ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan