Kategorier
Information

Satisfyer Men Heat Vibration

479:-
Ord. pris 799:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: SATMENHV

Från tillverkaren av kvinnornas favorit kommer nu en mycket speciell leksak även framtagen för män!

Satisfyer Men Heat Vibration ger en unik stimulans av din penis och framförallt ollon på det extraordinära sättet den förtjänar. Upplev den fantastiska njutningen som uppkommer av en innovativ värmefunktion och kraftfulla vibrationer precis på det rätta stället. Känslan blir en unik blandning av vaginalt och oralt sex som kommer ge dig många orgasmer framöver!

Med den sköna värmefunktionen kommer känslan att vara otroligt realistisk. Värmefunktionen har tre nivåer som värmer upp den mellan 37 - 40 grader celsius vilket är lite högre än kroppstemperatur. Den mjuka insidan i silikon kommer kännas ännu skönare och för att optimera känslan, använd gärna vattenbaserat glidmedel.

Förutom en värmefunktion levererar produkten kraftfulla vibrationer. Med hela 70 olika vibrationskombinationer har du möjlighet att välja precis den stimulering som du önskar. En absolut höjdare för alla män!

Med en stilren utformning är den även en fröjd för ögat. Den helsvarta och matta ytan kombineras med glansiga partier vilket skapar en snygg design. Det är dock den sköna insidan i kombination med en värmefunktion och dess vibrationer som ger dig den verkliga njutningen. Den praktiska storlekar gör dessutom att den passar utmärkt i handen och ger dig ett bra grepp.

Till din Satisfyer Men Heat Vibration medföljer en magnetisk USB-kabel som gör att du smidigt att ladda den när batteriet tar slut.

Storlek: 8,3 x 7,8 x 14 cm.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan